Forretter
1. Hønsesalat på ananasring 40,-
Portionsanrettet, pyntet med bacon, dertil flutes
2. 1 stk. Tartelet med høns i asparges 20,-
Agurk og tomat til pynt medsendes
3. 2 stk. tarteletter med høns i asparges 40,-
Agurk og tomat til pynt medsendes
4. Butterdejsskal med høns i asparges 40,-
Agurk og tomat til pynt medsendes
5. Butterdejsskal 55,-
Med 1 dampet og 1 stegt fiskefilet pyntet med rejer, asparges og hvidvinssauce
6. Rejecocktail med dressing og flutes 45,-
Anrettet i glas, dertil dressing og flutes
7. Lakseterrine med urter 45,-
Dertil grøn cremefraiche dressing og flutes
8. ½ røget ørred med grøntsags gratin 44,-
Dertil flutes
9. ½ røget ørred 44,-
Med stuvet spinat og flutes
10. Fiskelagkage 55,-
Fiskebund med røget hellefisk, gr. laks, rejer, flutes
11. BBQ marineret kyllingebryst 45,-
Lagt på blandet salat med rødløg, bacon, karrydressing, flutes
12. Røget dyrekølle 49,-
Med grøntsags gratin og flutes
13. Klar hønsekødssuppe 38,-
Med kød og melboller og hjemmebagte boller
14. Karrysuppe 38,-
Med ris, hønsekød og hjemmebagte boller
15. Aspargessuppe 38,-
Med kødboller og hjemmebagte boller
16. Tun mousse 38,-
Pyntet med æg og rejer, dertil dilddressing og flutes